logo

NOVOSTI
Slider

krakow

datum

26. Jul- 11. Avg

država

Francuska

odbrojavanje

89 Dana

Za zdravije, sigurnije i ravnopravnije sportsko okruženje u Evropi

Radionice u vezi sa zaštitom u sportu i zdravljem sportistkinja održane su od 6. do 8. marta u Briselu.

Događaj su organizovali Evropski olimpijski komiteti (EOK), EOK EU kancelarija i Olimpijski komitet Belgije, s predstavnicima Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK), Olimpijske solidarnosti, The Well HQ i Instituta Thomas More koji su vodili radionice i prezentacije.

Događaju su prisustvovali predstavnici 24 evropska nacionalna olimpijska komiteta, a završen je na Međunarodni dan žena. Radionice su bile usmjerene na poboljšanje razumijevanja obaveza NOK-ova i rada na rodnoj ravnopravnosti.

U petak je održana i završna konferencija GAMES projekta, koji je bio fokusiran na poboljšanje rodne ravnopravnosti na rukovodećim pozicijama u nacionalnim olimpijskim komitetima.

Predstavnica COK-a, Maja Peković, učestvovala je na panel diskusijama, fokusiranim na različite inicijative koje sprovode crnogorski i austrijski nacionalni olimpijski komiteti i narednim koracima za EOK, u skladu sa Strateškom agendom do 2030. godine, a predstavila je i preporuke za "EOC Safeguarding Framework", koje je izradila međukomisiona radna grupa EOK-a, kojom je predsjedavala.

Sport Vision
Eko
One
One
erste
Lovcen
Kod io
Efel Motors
Toyota
rtcg
Capital plaza
Sport Vision
Eko
One
One
erste
Lovcen
Kod io
Efel Motors
Toyota
rtcg
Capital plaza

Kontaktirajte nas

magazin

OLYMPIC MAGAZINE

PREUZMI

logo logo logo logo logo



Sponzori