logo

NOVOSTI
Slider

krakow

datum

26. Jul- 11. Avg

država

Francuska

odbrojavanje

74 Dana

Studenti Fakulteta za sportski menadžment Univerziteta Donja Gorica posjetili COK

Najbolji studenti Fakulteta za sportski menadžment sa Univerziteta Donja Gorica nedavno su imali priliku da posjete Crnogorski olimpijski komitet (COK) u okviru svojih akademskih i profesionalnih aktivnosti.

Posjeta je organizovana s ciljem da se studenti upoznaju sa radom i funkcijama Nacionalnog olimpijskog komiteta, kao i sa mogućnostima koje COK nudi za njihov profesionalni razvoj.

Studenti su tokom posjete imali priliku da se upoznaju sa dnevnim operacijama, kao i sa dugoročnim strategijama koje COK implementira u razvoju sporta u Crnoj Gori.

Razgovori sa zaposlenima u COK-u pružili su studentima dodatnu motivaciju i inspiraciju za njihove buduće karijere. Poseban naglasak stavljen je na mogućnosti za učešće u različitim projektima, volontiranje i profesionalno napredovanje kroz programe koje podržava COK.

Crnogorski olimpijski komitet nastavlja da podstiče i podržava obrazovne inicijative koje omogućavaju mladim ljudima da se aktivno uključe u sportski sektor, čime se ne samo promoviše sport, već se i jača profesionalna zajednica koja će voditi sportski sektor u Crnoj Gori u budućnosti.

Sport Vision
Eko
One
One
erste
Lovcen
Kod io
Efel Motors
Toyota
rtcg
Capital plaza
Sport Vision
Eko
One
One
erste
Lovcen
Kod io
Efel Motors
Toyota
rtcg
Capital plaza

Kontaktirajte nas

magazin

OLYMPIC MAGAZINE

PREUZMI

logo logo logo logo logo



Sponzori