Predsjednik COK-a čestitao novi mandat Tomasu Bahu

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović čestitao je Tomasu Baju na ponovnom izboru za predsjednika Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK), uz želje da i u budućnosti nastave dobru saradnju i odgovore spremno na sve izazove.

Uvaženi predsjedniče Bah,

U ime Crnogorskog olimpijskog komiteta i u svoje lično ime, čestitam Vam na ponovnom izboru za predsjednika Međunarodnog olimpijskog komiteta, uz želje da i u budućnosti nastavimo dobru saradnju i odgovorimo spremno na sve izazove, kao i do sada.

Srećan sam što ćete nastaviti da vodite našu olimpijsku i sportsku organizaciju i u narednom periodu i zahvalan sam za prijateljstvo i podršku koju ste dali Crnogorskom olimpijskom komitetu.

Period koji je iza nas, bio je jako izazovan, kako za našu olimpijsku porodicu, tako i za cijeli svijet, a sa Vama na čelu Međunarodni olimpijski komitet je uspio da bude primjer kako bi svaka organizacija trebalo da funkcioniše, pogotovu u periodima krize – da promoviše jednakost, solidarnost, empatiju i sve vrijednosti koja su temeljna načela naše organizacije i koje bi trebalo da krase čovječanstvo.

Bah je bio jedini kandidat za predsjednika MOK-a, a na današnjoj skupštini dobio je 93 od 94 glasa, a ostaće na čelu ove organizacije do 2025. godine. Za prvog čovjeka ove organizacije izabran je 2013. godine, naslijedivši Žaka Roga.

Sponzori i partneri

    Partneri MOK-a

    Dokumenta

    WADA 2021 - Spisak nedozvoljenih sredstava  

    0
    Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh