logo

NOVOSTI
Slider

krakow

datum

26. Jul- 11. Avg

država

Francuska

odbrojavanje

5 Dana

Sportska skupština EBU u Budvi

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta, Dušan Simonović, bio je gost Radio televizije Crne Gore na Sportskoj skupštini Evropske radio difuzne unije, koja se održava u Budvi.

Na skupštini, čiji je RTCG domaćin prvi put, osim o aktuelnim temama iz svijeta sporta, govori se i o trendovima u produkciji velikih sportskih takmičenja i finansijskom uticaju sportskih aktivnosti na rad javnih servisa.

Predsjednik Simonović istakao je važnost sporta za nacionalne emitere širom svijeta. Kazao je da sport služi kao ujedinjujuća snaga i okuplja raznovrsnu publiku, podstičući osjećaj nacionalnog ponosa i identiteta.

“Za emitere, sportski događaji su kamen temeljac programa, koji povećava gledanost i angažman kod svih demografskih grupa. Emitovanje velikih sportskih događaja ne samo da pruža zabavu, već i promoviše zdrave stilove života i prikazuje dostignuća naših sportista na globalnoj sceni. Ovaj simbiotički odnos između sporta i medija je ključan za inspiraciju budućih generacija i promociju vrijednosti izvrsnosti, timskog rada i upornosti”, istakao je Simonović.

Skupštini prisustvuje više od 100 predstavnika različitih evropskih javnih servisa.

Sport Vision
Sport Vision
Sport Vision
Eko
One
Admiral
Kod io
erste
Lovcen
Efel Motors
Toyota
rtcg
Capital plaza
 
Sport Vision
Monteput
EPCG
Eko
One
 
 
Admiral
Kod io
erste
Lovcen
 
 
Efel Motors
Toyota
rtcg
Capital plaza
 

Kontaktirajte nas

magazin

OLYMPIC MAGAZINE

PREUZMI

logo logo logo logo logoSponzori