logo

NOVOSTI
Slider

krakow

datum

26. Jul- 11. Avg

država

Francuska

odbrojavanje

5 Dana

OLIMPIJSKI KARAVAN KREĆE SA CETINJA

Crnogorska prijestonica Cetinje, 29. aprila biće prvi od pet naših gradova u kojima će se održati „Olimpijski karavan“. Tradicionalna manifestacija, kojom se najavljuje početak Olimpijskih igara,  počeće u ponedjeljak u 11 sati na Dvorskom trgu.

Cilj „Olimpijskog karavana“ je širenje olimpijskog duha i pokreta, upoznavanje djece sa vrijednostima sporta i olimpizma, kao najavom najvećem multisportskom događaju  u olimpijskog ciklusu -  Olimpijskim igrama u Parizu ovog ljeta.

U organizaciji savršenog ambijenta tokom „Olimpijskog karavana“ Crnogorski olimpijski komitet (COK) imaće podršku Prijestonice Cetinje, kao i sponzora i prijatelja olimpijskog tima: Sport Vision-a, kompanije One, Jugopetrol - Eko benzinskih stanica, Lovćen osiguranja i Erste banke, koji će za najmlađe posjetioce pripremiti razne aktivacije, nadmetanja u više sportskih vještina i znanju, kao i mnoge vrijedne nagrade. Potrudićemo se da pokrenemo navijački I sportski duh za sve ono što dolazi ovog ljeta i na pravi način pružimo podršku našim herojima u Parizu.

Osim promocije Igara, tokom „Olimpijskog karavana“ osvrnućemo se na istroiju dosadašnjeg učešća naših sportista na najvećim multisportskim smotrama, ali i upoznati sa učesnicima Igara 33. Ljetnje olimpijade, za koju su do sada vizu obezbijedili jedriličar Milivoj Dukić i crnogorski vaterpolisti.

Upravo će tokom ovog zabavnog događaja najmlađi posjetioci imati priliku da se upoznaju sa legendama sporta ali i zvijezdama današnjice, kao i novim nadama i potencijalnim olimpijcima, koji će djeci prenijeti svoja iskustva i predstaviti se u najboljem svjetlu, zabaviti se i na najbolji način približiti važnosti onoga što nosi sport.

Ovogodišnji „Olimpijski karavan“ obilježiće nova sportska liga, nasljednici velikih imena, kojima će naši najmlađi, ali i stariji navijači, dati krila da budu što bolji, jači, da svojim izvanrednim rezultatima i zajedništvom donesu radost čitavoj zemlji.

Upravo će se u gradu crnogorske istorije i ponosa, gradu koji je iznjedrio brojne sportske heroje, početi stvaranje nove energije olimpijskog tima Crne Gore!

Stoga vas pozivamo sve na jedinstveno druženje na Cetinju, na Dvorskom trgu, u ponedjeljak, 29. aprila, od 11 sati.

„Olimpijski karavan“ će obići pet gradova - nakon Cetinja priča o Parizu nastavlja se u Baru, Herceg Novom, Podgorici i Kolašinu.

Sport Vision
Sport Vision
Sport Vision
Eko
One
Admiral
Kod io
erste
Lovcen
Efel Motors
Toyota
rtcg
Capital plaza
 
Sport Vision
Monteput
EPCG
Eko
One
 
 
Admiral
Kod io
erste
Lovcen
 
 
Efel Motors
Toyota
rtcg
Capital plaza
 

Kontaktirajte nas

magazin

OLYMPIC MAGAZINE

PREUZMI

logo logo logo logo logoSponzori