logo

NOVOSTI
Slider

krakow

datum

26. Jul- 11. Avg

država

Francuska

odbrojavanje

41 Dana

Sportisti dali dodatnu draž

Portonovi su zbog RetrOlympicsa posjetili i brojni sportisti. Plivačica Anđela Antunović mogla je da prenese utiske sa posljednjih Olimpijskih igara. Nastupala u Tokiju. Brojni vaterpolisti koji su se odazvali pozivu, nadaju se da će u Parizu već osjetiti sve čari Olimpijskih igara. Jovan Vujović, Vasilije Radović, Ilija Radović, Darko Đurović, Martin Gardašević, Danilo Radović i Uroš Vučurović zabavljali su se sa okupljenima.

"Ovo je druga promocija puta za Pariz. Imali smo priliku da se družimo sa djecom i da se vratimo u djetinjstvo. Odlična prilika I za nas da se zabavimo i da se prisjetimo tih nekih starih dana", poručio je naš vaterpolista Vučurović.

Izazove u životu vrhunskog sportiste podijelile su i odbojkašice Melisa Cenović i Dijana Vuković.

"Zadovoljstvo mi je biti ovdje. Ovo je tek dio onoga što COK sprema u najavi Olimpijskih igara u Parizu. Super je iskustvo za djecu da se upoznaju sa sportistima, ali i sportom. Mnogo je igara ovdje tako da nikom nije dosadno ni djeci, ali ni nama odraslima. I ova lokacija u Portonovom je sjajna za ovakav događaj, mislim da svi uživamo", istakla je Melisa.

Karavan Crnogorskog olimpijskog komiteta ne staje, spremite se za nove sjajne događaje.

Sport Vision
Eko
One
One
erste
Lovcen
Kod io
Efel Motors
Toyota
rtcg
Capital plaza
Sport Vision
Eko
One
One
erste
Lovcen
Kod io
Efel Motors
Toyota
rtcg
Capital plaza

Kontaktirajte nas

magazin

OLYMPIC MAGAZINE

PREUZMI

logo logo logo logo logoSponzori