Hrvatski olimpijski odbor zahvalio COK-u na donaciji

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša zahvalio je Crnogorskom olimpijskom komitetu i predsjedniku Dušanu Simonoviću na finansijskoj pomoći koje je COK uputio radi otklanjanja posljedica razornog zemljotresa u Sisačko-moslavačkoj županiji u Hrvatskoj.

 

Poštovani predsjedniče,

dragi sportski prijatelji iz OK Crne Gore,

od srca Vam zahvaljujemo na vrijednoj donaciji za potresom pogođeno područje u Hrvatskoj. Davno je rečeno da se prijatelji poznaju u nevolji, a vi ste ovim činom solidarnosti, koji je ujedno i praktično potvrda postulata olimpizma i humanosti – pokazali da ste istinski prijatelji.

Želeći vam ponajprije dobro zdravlje, a onda i uspješnu godinu na sportskom i svakom drugom planu, izražavamo veselje zbog buduće suradnje i novih poglavlja prijateljstva s Olimpijskim komitetom Crne Gore.

Sportski pozdrav iz Hrvatske!

Finansijska sredstva u iznosu od 3.000 EUR uplaćena su na poseban račun pod nazivom „Prijatelji na djelu“, koji su otvorili Zajednica sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije u saradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom, a namijenjena su za pomoć sportistima, sportskim radnicima i njihovim porodicama za ponovno uspostavljanje normalnih životnih uslova, kao i vraćanje u funkciju sportskih objekata.

Sponzori i partneri

    Partneri MOK-a

    Dokumenta

    WADA 2021 - Spisak nedozvoljenih sredstava  

    0
    Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh