Čestitke rukometnoj reprezentaciji

Predsjednik COK-a Dušan Simonović čestitao je muškoj rukometnoj reprezentaciji Crne Gore plasman na EP.

„Sve čestitke Rukometnom savezu, momcima i stručnom štabu na lavovskoj borbi i novom učešću na Evropskom prvenstvu gdje će ponosno predstavljati našu lijepu Crnu Goru. Znam koliko naporno rade da sve bude ovako. Još jednom od srca čestitke i veliko hvala.”

Simonović: Ne dozvoliti da veliki uspjeh Liješevića ostane u sijenci neprimjerenih događaja

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović, čestitajući Petru Liješeviću srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu za mlade u Poljskoj, poručio je da je veoma važno zaštiti sport i sportiste i ne dozvoliti da sjajni uspjesi ostanu u sijenci neprimjerenih događaja i političkih i sličnih prepucavanja.

Održana VI sjednica Upravnog odbora

Na VI elektronskoj sjednici, Upravni odbor Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK), donio je niz odluka koje se tiču priprema za predstojeće Olimpijske igre i koje za cilj imaju unaprjeđenje rada COK-a i poboljšanje njegove efikasnosti i operativnosti.

Između ostalog, Upravni odbor COK-a donio je odluke o formiranju dvije komisije – Komisije za praćenje priprema za Olimpijske igre – Tokio 2020 i Medicinske komisije.

Olimpijski plamen započeo četvoromjesečni put do Tokija

Olimpijska baklja je danas zvanično krenula ka Tokiju iz Fukušime, područja koje je bilo gotovo uništeno prirodnom katastrofom 2011. godine. Ceremonija je bila zatvorena za javnost kako bi se spriječilo širenje zaraze koronavirusom. Članice japanskog ženskog fudbalskog tima, koje su osvojile Svjetsko prvenstvo 2011. godine, započele su štafetu, koja će trajati 121 dan i proći kroz svih 47 japanskih prefektura.

Simonović čestitao rukometašicama plasman u Tokio

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK) Dušan Simonović čestitao je rukometašicama plasman na Olimpijske igre u Tokiju.

On je kazao da će Crna Gora i na predstojećim Igrama imati veliki i moćan olimpijski tim i da vjeruje da će brzo dan kada će Crna Gora slaviti novu olimpijsku medalju.

Sponzori i partneri

    Partneri MOK-a

    Dokumenta

    WADA 2021 - Spisak nedozvoljenih sredstava  

    0
    Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh