Zimski EYOF „Sarajevo i Istočno Sarajevo 2019”

Mlade crnogorske alpske skijašice, Jelena Vujičić i Aleksandra Vujisić, od 10. do 15. februara učestvovaće na 14. zimskom Evropskom olimpijskom festivalu mladih (EYOF), u susjednoj Bosni i Hercegovini. Sa njima u delegaciji su trener Budimir Abramović i Marina Kosić, koja će biti Šef misije na ovom festivalu.

Vujičić i Vujisić takmičiće se u slalomu i veleslalomu i predstavljaće Crnu Goru na ovoj prestižnoj sportskoj manifestaciji koja se organizuje pod patronatom Evropskog olimpijskog komiteta.

Veleslalom je na programu 11. februara, a dva dana kasnije (13. februar), naše mlade sportistkinje će nastupiti i u slalomu.

Mladići i djevojke iz svih evropskih zemalja, uzrasta od 14 do 18 godina takmičiće se u devet zimskih olimpijskih sportova: alpskom skijanju, biatlonu, kros kantriju, snoubordu, skijaškim skokovima, karlingu, hokeju na ledu, brzom klizanju i klizanju na ledu.

Svečano otvaranje EYOF-a „Sarajevo i Istočno Sarajevo 2019” zakazano je za 10. februar u 19 časova, a zastavu Crne Gore nosiće Jelena Vujičić.

Sponzori i partneri

  • plantaze

Partneri MOK-a

Takmičenja

Dokumenta

     

Aktuelna fotogalerija

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh