Završene prve Zimske olimpijske igre mladih „Insbruk 2012”

Prve zimske Olimpijske igre mladih koje su održane u austrijskom sportsko-turističkom centru Inzbruku, na kojima je Milena Radojičić, danas su završene.

Svečana ceremonija zatvaranja, kojoj je, pored predstavnika Međunarodnog olimpijskog komiteta i najviših državnih funkcionera Austrije, prisustvovao i veliki broj drugih visokih zvaničnika iz međunarodnih sportskih institucija, održana je u centru Inzbruka.
 
Spektakularnom vatrometu prethodio je kratak nastup plesnih grupa i muzičara koji su prikazali dio svog bogatog repertoara.
 
Svečana ceremonija zatvaranja završena primopredajom olimpijske zastave norveškom gradu Lilehameru, koji ćebiti domaćin narednih zimskih Olimpijskih igara mladih, 2016. godine.
 
Na Igrama u Inzbruku Crnu Goru je predstavljala skijašica Milena Radojičić koja je nastupala u veleslalomu i slalomu. U veleslalomu je zauzela 41. a slalomsku trku je završila na 19. mjestu. U crnogorskoj sportskoj delegaciji su bili još trener Marina Kosić i sportski direktor Crnogorskog olimpijskog komiteta Predrag Marsenić koji je bio šef misije.

Sponzori i partneri

Partneri MOK-a

Dokumenta

 

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh