Zadovoljni viđenim

COK UGOSTIO DELEGACIJU ASOCIJACIJE MALIH ZEMALJA EVROPE

Zadovoljni viđenim

Crnogorski olimpijski komitet bio je domaćin delegacije Asocijacije malih zemalja Evrope (IMZE), čiji je Crna Gora postala član od juna ove godine. Delegaciju su činili predsjednik Asocijacije Leo Krans, koji se istovremeno nalazi i na čelu nacionalnog komiteta Lihtenštajna, zatim generalni sekretar IMZE Anđelo Vićini, predsjednik Olimpijskog komiteta San Marina i Mark Tejsen, predsjednik OK Luksemburga.

– Crna Gora je od juna ove godine deveta članica Asocijacije malih zemalja Evrope. Delegacija ove asocijacije je boravila kod nas u gostima kako bi se informisala o stanju u našem sportu, radu Crnogorskog olimpijskog komiteta i pojedinih crnogorskih sportskih saveza i preliminarno dogovorila oko sastava naše delegacije za predstojeće Igre malih zemalja Evrope, koje će se održati 2011. godine u Lihtenštajnu, rekao je Dušan Simonović, predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta.

Na sastanku je dogovoren i nastup srnogorskih sportista na pomenutim igrama, a razmatrana je i mogućnost da Crna Gora bude domaćin nekih od narednih igara.

Gosti su izrazili posebno zadovoljstvo viđenim, zahvalili su se domaćinu na srdačnom gostoprimstvu i podržali Crnogorski olimpijski komitet.


Sastanak sa predstavnicima Igara malih zemalja Evrope

 


Sa sastanka u Podgorici

www.dan.co.me

Sponzori i partneri

  • plantaze

Partneri MOK-a

Takmičenja

 
 

Technical Manual GSSE Montenegro 2019

Dokumenta

     

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh