XX sjednica Izvršnog odbora COK-a

Danas je u Podgorici održana XX sjednica Izvršnog odbora Crnogorskog olimpijskog komiteta na kojoj je, saglasno čl. 56 i 73 Statuta, Izvršni odbor donio odluku o utvrđivanju Liste kandidata za izbor Predsjednika Crnogorskog olimpijskog komiteta.

Razmatrajući prijedloge koje su uputili Nacionalni sportski savezi, Izvršni odbor je utvrdio da je, na prijedlog 12 sportskih saveza čiji se sportovi nalaze na zvaničnom programu Olimpijskih igara, jedini kandidat za Predsjednika Crnogoskog olimpijskog komiteta u narednom mandatnom periodu, Dušan Simonović, koji je i u prethodnom periodu obavljao ovu funkciju.

Izvršni odbor je donio neophodna akta i obavio pripremne radnje u susret IV Redovnoj i Izbornoj Skupštini Crnogorskog olimpijskog komiteta, koja će biti održana 03. 11. 2012. godine.

Izražavajući zadovoljstvo ostvarenim rezultatima, ocijenjeno je da je u prethodnom periodu Crnogorski olimpijski komitet uspješno odgovorio svim svojim obavezama, na šta je ovaj Komitet izuzetno ponosan i za šta je dobio izuzetne pohvale, priznanja i podršku.

Sponzori i partneri

  • plantaze

Partneri MOK-a

Olimpijski magazin

Dokumenta

     

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh