Vaterpolisti zaustavljeni u osmini finala

Naša juniorska vaterpolo reprezentacija poražena je u osmini finala Evropskih igara u Bakuu od Rusije 11:8 i u nastavku turnira boriće se za plasman od devetog do 12. mjesta.

Rusija je zasluženo među osam, jer je vodila cijelu utakmicu, osim poočetnih 1:0 za Crnu Goru. Bilo je u jednom trenutku 5:2, ali su izabranici Mirka Vičevića stigli na 7:7.

Izgledalo je da mogu do potpunog preokreta, ali kod 8:7 za Ruse nisu iskoristili napad sa igračem više, zatim je Saveljić skrivio peterac i dobio treće isključenje. Rusija je povela 9:7 i mirno privela meč kraju.

– Bolja smo ekipa od Rusije, ali to nismo pokazali na utakmici. Griješili smo, nismo poslušali savjete trenera i poraženi smo . Biće teško naći motiv za utješne utakmice, ali nadam se da ćemo uspjeti – rekao je golman Petar Tešanović.

– Mislio sam da možemo da dođemo daleko i da se borimo za medalju. Imali smo visoke ambicije i nismo ih sakrivali. Smatrali smo da samo u najmanju ruku ravnopravni sa svima, ali ispostavilo se da nemamo igrače koju mogu da se nose sa ulogom favorita – rekao je selektor Mirko Vičević.

Crna Gora će sjutra od 15 sati igrati sa poraženim iz utakmice Francuska – Slovačka.


Sponzori i partneri

  • plantaze

Partneri MOK-a

Takmičenja

 
 

Technical Manual GSSE Montenegro 2019

Dokumenta

     

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh