Treći Olimpijski karavan Rio 2016 – Bijelo Polje

Nakon fenomenalnog druženja na Cetinju i u Kolašinu,  Crnogorski olimpijski komitet je danas,  uz podršku Opštine Bijelo Polje,  na Gradskom trgu od 19 do 21h organizovao treći Olimpijski karavan Rio 2016.

Olimpijski karavan u Bijelom Polju okupio je najpopularnije i najmasovnije škole sporta iz ovog grada: KK Jedinstvo, RK Jedinstvo, AK Jedinstvo i FK Jedinstvo koje su se, uz dobru muziku, zabavu i nagradnu igru, predstavile na gradskom trgu i pokazale svoj raskošan talenat, mladost i odlučnost. 

Kao što i moto Olimpijskog karavana Rio 2016 kaže “Pobjednici su među nama”, bjelopoljci su pokazali da zaista jesu, više od 100 mališana iz Bijelog Polja je ponosno izašlo na Gradski trg i pokazalo svoje sportsko umjeće i odlučnost da vrijednim treningom i odricanjem krenu stopama crnogorskih olimpijaca.

Samo deceniju ranije i Danka Kovinić je počela da se bavi tenisom, Milivoj Dukić jedrenjem, a njih dvoje će već u avgustu nastupiti na najvećem sportskom događaju –  Olimpijskim igrama u Riju! 

Olimpijski karavan Rio 2016 nastavlja svoju put i već 30. juna posjetiće Podgoricu, na Trgu nezavisnosti od 19 do 21h,  i okupiti podgoričke škole sporta: Košarkaški klub Mladost, Karate klub Budućnost, Rukometni klub Budućnost, Rukometni klub Fenix, Fudbalski klub Porto i Fudbalski klub Dadex. Pobjednici su među nama!

Sa poštovanjem,

Crnogorski olimpijski komitet

Sponzori i partneri

    Partneri MOK-a

    Dokumenta

     

    0
    Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh