Toyota sponzor COK-a

Dušan Simonović, predsjednik COK-a i Milutin Vušurović 11. juna potpisali Ugovor o sponzorstvu

Toyota sponzor COK-a

Dušan Simonović, predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta i Milutin Vušurović, generalni menadžer kompanije „EFEL MOTORS“, koja je ekskluzivni zastupnik „Toyote“ u Crnoj Gori, potpisali su 11. juna Ugovor o sponzorstvu na četiri godine.

Preciznije, do kraja 2012. godine, kada se okončava predstojeći olimpijski ciklus, koji će započeti završetkom Olimpijskih igara u Pekingu.

Kompanija „EFEL MOTORS“ je, u skladu sa pomenutim Ugovorom, već ustupila na korišćenje COK-u dva vozila marke Toyota, od kojih će jedno služiti u reprezentativne svrhe, dok je drugo već na raspolaganju Stručnoj službi COK-a. Pored toga, ustupiće na raspolaganje COK- u svoja vozila kada se za to ukaže potreba – prilikom organizovanja raznih skupova i seminara ili sportskih manifestacija.

Predsjednik Simonović je, nakon potpisivanja Ugovora, istakao da je riječ o značajnoj pomoći „EFEL MOTORSA“ Crnogorskom olimpijskom komitetu.

„Nadam se da ćemo i ubuduće imati dobru saradnju. Drago mi je što ovaj sponzorski ugovor i partnerski odnos kreiramo sa jednim izuzetnim sportistom, koji je prepoznao svoju potrebu i interes da Crnogorskom olimpijskom komitetom napravi takvu donaciju“, kazao je Simonović, zaključujući riječima: „Drago mi je što smo se našli na ovom zajedničkom poslu. Nadam se da ćemo i ubuduće sarađivati, na obostrano zadovoljstvo.“

Gospodin Vušurović, inače proslavljeni crnogorski automobilski as, takođe je istakao svoje veliko zadovoljstvo zbog uspostavljenog partnertsva.

„Naša firma je prepoznala značaj ovog Ugovora. Toyota, kao ’broj jedan’ u svijetu u svom sektoru, želi da sarađuje sa najboljima. U ovom trenutku smo ocijenili da Crnogorski olimpijski komitet predstavlja partnera koji može značajno da doprinese našem poslovanju i afirmaciji. Na ovaj način promovišemo i Toyotu i našu firmu“, kazao je Vušurović, izražavajući nadu da će se juče uspostavljena saradnja produžiti i van perioda predviđenog Ugovorom.

Potpisivanju Ugovora prisustvovao je i Đorđije Kustudić, generalni sekretar Crnogorskog olimpijskog komiteta.

Sponzori i partneri

  • plantaze

Partneri MOK-a

Olimpijski magazin

Dokumenta

     

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh