Teniski savez Crne Gore proslavio 40 godina postojanja

U sklopu proslave 40 godina Teniskog saveza, Crnu Goru je posjetio Dejvid Hagerti, predsjednik Međunarodne teniske federacije (ITF).

Prijem za predsjednika ITF-a Hagertija i predsjednika Teniskog saveza Crne Gore dr Dimitrija Rašovića priredio je i predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović.

U dužem konstruktivnom razgovoru otvorene su mnoge teme, lokalne, ali i regionalne, koje tište ovaj sport.

Uz međusobno razumijevanje i veoma bliske stavove kao ključno je izdvojena potreba izgradnje nacionalnog teniskog centra u Podgorici, što bi omogućilo mladim i talentovanim teniserkama i teniserima iz Crne Gore bolje uslove za rad, trening i napredovanje. Pored toga, ovakav centar bi omogućio i organizaciju domaćih turnira, što bi značajno smanjilo troškove takmičarima u ovom prelijepom, ali i vrlo skupom sportu.

Na ovu temu predsjednici ITF-a i TSCG-a su imali su veoma važne i obećavajuce razgovore sa ministrom sporta i gradonačelnikom Podgorice.

Predsjednici Hagerti i Rašović su se zahvalili predsjedniku COK-a na srdačnom prijemu, razumijevanju i obećanoj pomoći u realizaciji dogovorenih projekata.

Sponzori i partneri

  • plantaze

Partneri MOK-a

Takmičenja

 
 
 

Dokumenta

     

Aktuelna fotogalerija

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh