Svečano otpočela treća sezona „Jugopetrol EKO mini odbojka”

„Jugopetrol EKO mini odbojka” svečano je počela svoju 3. sezonu, uz sponzorstvo kompanije Jugopetrol i podršku Ministarstva sporta Crne Gore. Takmičenje su otvorili predsjednik OSCG Cvetko Pajković, predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović i marketing menadžer kompanije Jugopetrol Dunja Zeković Đonaj. Otvaranju su prisustvovali i predstavnica Ministarstva sporta Snežana Ivanović i naš proslavljeni trener Igor Kolaković, a takođe i veliki broj djece i roditelja.

Prisutne je prvo pozdravio Cvetko Pajković, predsjednik OSCG, koji je istakao da mu je drago što ove godine će još više djece učestvovati u projektu Odbojkaškog saveza Crne Gore.

„Nadamo se da će ovaj projekat trajati još dugo vremena", kazao je Pajković i poželio djeci koja učestvuju u takmičenju srećno nadmetanje i istaknuo da se nada da će oni i u budućnosti biti uspješni odbojkaši i odbojkašice, te da će jednog dana predstavljati Crnu Goru.

Predsjednik COK-a Dušan Simonović istakao je da mu je drago što je ovakav projekat pokrenut u Crnoj Gori, a iskoristio je i priliku da čestita kompaniji Jugopetrol, koja je prepoznala značaj ove manifestacije, i poželio srećan početak takmičenja.

Marketing menadžerka Jugopetrola Dunja Zeković Đonaj takođe se obratila prisutnima.

„U ime Jugopetrola AD, kompanije u sastavu korporacije Hellenic Petroleuma, želim da vas pozdravim, prije svega vas djeco, koji ste najveća pokretačka snaga i energija budućnosti. Energija budućnosti je inače naš kompanijski slogan. Iz razloga što vi predstavljate pravu energiju budućnosti odlučili smo da i u ovoj sezoni podržimo ovaj sjajan projekat. Srećno!", kazala je Dunja Zeković Đonaj.

Zeković Đonaj, Ivanović, Simonović, Kolaković i Pajković podijelili su preko 120 lopti za klubove učesnike takmičenja, koje je obezbijedio Odbojkaški savez Crne Gore i to:

Dunja Zeković Đonaj, ispred kompanije Jugopetrol, koja je sponzor ovog takmičenja, uručila je lopte klubovima: „Morača”, „Mladost Tivat” i „Mrkojevići”; Snežana Ivanović, predstavnica Ministarstva sporta uručila je lopte odbojkaškim klubovima „Albatros”, „Nikšić” i „Gorštak”; Dušan Simonović, predsjednik COK-a, uručio je lopte klubovima „Akademija” i „Bar Volley”; Igor Kolaković, naš proslavljeni trener, a sada selektor Irana, uručio je lopte klubovima „Budućnost Capital Plaza” i „Budućnost Bemax”; dok je Cvetko Pajković, predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore, uručio lopte klubovima „Mediteran” i „Top Volley”.

Odbojkaški savez Crne Gore je takođe podijelio klubovima majice takmičenja za svu djecu koja učestvuju, a snosiće i troškove takmičenja uz pokroviteljstvo Jugopetrola i podršku Ministarstva sporta.

Ove sezone takmičiće se čak 44 ekipe u muškoj i ženskoj konkurenciji 9-12 godina.

Kod djevojčica prijavljeno je 25 ekipa u kategoriji 2005/2006 godište, 12 ekipa u kategoriji 2007/2008 godište, dok je kod dječaka u kategoriji 2005. godište i mlađi prijavljeno 7 ekipa.

Takmičenje će se igrati svake nedelje u Gimnaziji „Slobodan Škerović”, u Podgorici.

Izvor: OSCG.me

Sponzori i partneri

  • plantaze

Partneri MOK-a

Takmičenja

Dokumenta

     

Aktuelna fotogalerija

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh