Sportski susreti Pulja – Crna Gora

BARI – Tradicionalni sportski susreti između italijanske regije Pulja i Crne Gore održavaju se od 1982.godine i, kako je bilo nekoliko prekida u kontinuitetu, ovogodišnja manifestacija je jubilarna 25. po redu.

Susreti se svake godine dešavaju u maju u Bariju, a krajem septembra u Crnoj Gori, sa dva ili tri sporta na programu, koje prethodno dogovore organizatori.

Prvi sportski susreti u Pulji započeli su turnirom u stonom tenisu. Kako je tom prilikom organizaciju susreta vodio gosp.Dragutin Lale Martinović, odlučeno je da se i u ovogodišnji program uvrsti stonoteniski turnir i da ukupnom pobjedniku susreta u Bariju i Crnoj Gori bude dodijeljen „Trofej Dragutin Lale Martinović“.

Ovogodišnji sportski susreti između italijanske regije Pulja i Crne Gore, koji se u Italiji održavaju pod nazivom “Maggio Sportivo Barese” upriličeni su od 21. do 24.maja u Bariju.

Prema prethodnom dogovoru između Olimpijskog komiteta Pulje i COK-a, na programu su bila tri sporta: stoni tenis (kadeti- muškarci, žene/ singl, dubl), košarka (žene, ispod 21 god.) i mali fudbal (muškarci, 1990/91.godište).

 

 

Svim sportistima, učesnicima turnira, dodijeljene su medalje, kao i pehari reprezentacijama za osvojeno prvo ili drugo mjesto.

Susreti u Crnoj Gori održaće se od 24.do 26.septembra.

Sponzori i partneri

Partneri MOK-a

Dokumenta

 

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh