Simonović poželio uspjeh

PREDSJEDNIK COK-A POSJETIO UNIVERZITETSKU KARATE REPREZENTACIJU CRNE GORE

Simonović poželio uspjeh

Do Univerzitetskog svjetskog prvenstva u karateu, koje će se održati u Podgorici ostalo je 15 dana. Ni malo ni puno vremena, ali ono što je sigurno crnogorski studenti karatisti ći ga dočekati maksimalno spremni. I fizički i taktički. Rad tokom pripremnog perioda u Podgorici i predstojeći četvorodnevni u Baru, od danas do ponedjeljka trebao bi da se vrati kroz dobar rezultat. Tim prije što je atmosfera nikad bolja i što takmičari, pod stručnim nadzorom selektora Rajka Vujoševića imaju sve uslove da se adekvatno pripreme za nadmetanje, koje će biti nikad jače i nikad brojnije.

Koliko je ono važno ne samo zbog domaćeg terena, već i zbog napretka u karijeri izlišno je i govoriti, a podršku takmičarima juče je na popodnevnom treningu pružio i predsjednik COK-a Dušan Simonović.

– Poželio bih vam uspjeh na predstojećem Univerzitetskom svjetskom prvenstvu. Znam da će vam domaći teren biti motiv više i nadam se da ćete osvojiti što više medalja – rekao je Simonović u obraćanju takmičarima.

Reprezentativce je na treningu posjetio i sekretar Karte saveza Dragan Kračković, a jedan od najvećih aduta, koji je osvojio dvije bronzane medalje na SP u Vroclavu Almir Cecunjanin veoma je zadovoljan formom.

 

dan.co.me

Sponzori i partneri

Partneri MOK-a

Dokumenta

 

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh