Simonović: Ostvarili ste veliki crnogorski san

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović čestitao je crnogorskim vaterpolistima i selektoru Petru Porobiću veliki uspjeh, plasman na Olimpijske igre u Peking.

"Najiskrenije čestitam crnogorskim vaterpolistima, selektoru Petru Porobiću i članovima stručnog štaba, kao i Vaterpolo savezu Crne Gore na kvalifikaciji za Olimpijske igre u Pekingu 2008.
Vaterpolo reprezentacija prva je crnogorska reprezentacija u istoriji koja se kvalifikovala za Olimpijske igre. Zato turnir u Bratislavi i vaših sjajnih šest pobjeda u šest mečeva ne predstavljaju samo ovjeravanje vize za Kinu, već zauzimaju od danas posebno mjesto u istoriji crnogorskog sporta.

Crnogorski olimpijski komitet je prije dva mjeseca priznat od strane Međunarodnog olimpijskog komiteta. Kao predsjedniku COK-a, posebna mi je čast da već sada, na 334 dana od početka prvih Olimpijskih igara na kojima će nastupiti crnogorski sportisti pod crnogorskom zastavom, imamo reprezentaciju koja je u samom svjetskom vrhu.

Vaš primjer kako se bori za boje svoje zemlje čini da san o našoj zastavi na Olimpijskim igrama nije želja da se samo učestvuje na njima.

Naredne Igre u Pekingu održavaju se pod motom 'Jedan svijet, jedav san'. Ne treba posebno podsjećati da ste vi, naši vaterpolisti, na čelu sa Petrom Porobićem ostvarili jedan veliki crnogorski san," kaže se u čestitki predsjednika COK-a.

"Arena"

Sponzori i partneri

  • plantaze

Partneri MOK-a

Technical Manual GSSE Montenegro 2019

Dokumenta

     

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh