Selektor vaterpolo reprezentacije u posjeti COK-u

Predstavnici Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore, selektor vaterpolo reprezentacije Ranko Perović i generalni sekretar Dejan Adžić, boravili su danas u radnoj posjeti Crnogorskom olimpijskom komitetu.

Predsjednik COK-a Dušan Simonović još jednom je čestitao savezu na sjajnom nastupu vaterpolo reprezentacije i osvojenoj medalji na Evropskom prvenstvu.
Selektor Perović govorio je o svojim utiscima sa prvenstva, kao i ambicijama i planovima koji se moraju realizovati u narednom periodu, istakavši da je reprezentacija izuzetno motivisana za učešće i ostvarivanje dobrih rezultata na Olimpijskim igrama u Londonu.
U prvom planu je svakako kvalifikacioni turnir za učešće na OI London 2012., koji će se početkom aprila održati u kanadskom Edmondu, a za koji, po riječima generalnog sekretara Adžića, savez do sada nije uspio da obezbijedi finansijska sredstva. Predsjednik Simonović je saopštio da je u tom pravcu COK već pokrenuo neke inicijative i da će svakako iz sopstvenih sredstava obezbijediti finansijsku podršku za ovaj nastup.
Predstavnici VPSCG razgovarali su sa predsjednikom Simonovićem o ukupnim daljim aktivnostima u susret Igrama u Londonu, utvrđene su oblasti u kojima će dvije institucije usko sarađivati, mogućnosti COK-a da pomogne Vaterpolo savezu u ostvarivanju planiranih zadataka, kao i očekivanja u pogledu nastupa na predstojećim takmičenjima reprezentacije.

Sponzori i partneri

Partneri MOK-a

Dokumenta

 

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh