Sastanak sa predstavnicima medija koji će pratiti Evropske igre “Baku 2015”

Na poziv predsjednika Dušana Simonovića, danas je u Crnogorskom olimpijskom komitetu upriličen sastanak sa novinarima iz sedam crnogorskih medijskih kuća, akreditovanih za Evropske igre „Baku 2015“.

Sastanku je prisustvovao gospodin Sejran Mirzazadeh, predstavnik Diplomatske misije Republike Azerbejdžan u Podgorici.

Predsjednik Simonović pozdravio je dobru saradnju koju COK u kontinuitetu ima sa sportskim novinarima, kao i pokazano interesovanje od strane i štampanih i elektronskih medija za inauguralne Evropske igre koje će okupiti najbolje sportiste kontinenta u glavnom gradu Azerbejdžana.

Posebno se zahvalio Ambasadi Azerbejdžana na intenzivnoj saradnji koja je ostvarena od početka priprema za Evropske igre.

Presidents Simonovic and MirzazadehGospodin Sejran Mirzazadeh istakao je da je prijatno iznenađen velikim interesovanjem crnogorskih novinara za Igre u Bakuu i da je Ambasada spremna da im pruži svu moguću logističku podršku.On je upoznao novinare sa detaljima vezanim za organizaciju ovog 17-odnevnog takmičenja sa 20 sportova na programu, koja za njegovu zemlju predstavlja veliki izazov s obzirom na relativno kratak rok za pripreme, jer je grad Baku za domaćina Igara izabran u decembru 2012. godine.

Ipak, uz maksimalno angažovanje Države i uključivanje velikog broja iskusnih saradnika iz preko 40 zemalja, pripreme se uspješno privode kraju. Na današnji dan, za učešće je registrovano 6,047 sportista, a 57 zemalja je otkupilo pravo prenosa Igara „Baku 2015“.

Gospodin Mirzazadeh zahvalio se Crnogorskom olimpijskom komitetu i predsjedniku Simonoviću na izuzetnim odnosima i saradnji, a novinare, sportiste i delegaciju Crne Gore pozvao je da uživaju u gostoprimstvu Azerbejdžana u junu ove godine.

Susret je završen dogovorom oko tehničkih detalja, a predsjednik COK-a Dušan Simonović izrazio je uvjerenje da će Igre proteći u najboljem redu, te da će ovaj događaj, uz veliku posvećenost nacije sportu i izuzetnim rezultatima sportista, donijeti Azerbejdžanu organizaciju Olimpijskih igara u skoroj budućnosti.


Sponzori i partneri

  • plantaze

Partneri MOK-a

Takmičenja

 
 

Technical Manual GSSE Montenegro 2019

Dokumenta

     

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh