Sastanak sa predsjednikom Svjetske karate federacije

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović uprilčio je prijem za predsjednika Svjetske karate federacije (WKF) Antonia Espinozu i Stjepana Čelana, Generalnog sekretara Evropske karate federacije (EKF), koji su boravili u radnoj posjeti Karate savezu Crne Gore.

 

Na sastanku je razgovarano u pravcu učešća karate sporta na Prvim Evropskim Igrama u Bakuu 2015. godine, saradnji COK-a, WKF-a i KSCG.

Predsjednik WKF-a je dao punu podršku predsjedniku Karate saveza Crne Gore Draganu Šakotiću napominjući da je sa njim KSCG dobio neophodnu sigurnost u pogledu prijateljske saradnje dvije Federacije, i da će WKF uraditi sve što je u njenoj mogućnosti da pomogne KSCG da nastavi svoj put jačanja i napretka.

Predsjednik COK-a Dušan Simonović izrazio je zadovoljstvo posjetom najviših zvaničnika svjetske i evropske karate federacije, što pokazuje koliko se crnogorski karate cijeni u međunarodnim krugovima. On je napomenuo da COK takođe daje punu podršku KSCG-u, u prvom redu zbog izvrsnih rezultata koje je karate ostvarivao u prethodnom periodu, i da će saradnja COK-a i Karate saveza Crne Gore biti i dalje odlična, a sve u cilju još kvalitetnijih rezultata naših sportista.

 

 

Sponzori i partneri

  • plantaze

Partneri MOK-a

Olimpijski magazin

Dokumenta

     

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh