Saopštenje za javnost

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta, Dusan Simonović, danas je u Podgorici, na zahtjev Plesnog saveza Crne Gore, primio Predsjednika Plesnog saveza Srbije i Crne Gore, Milosa Rabrenovića.

Povod za ovaj sastanak je bio organizovanje Mediteranskog festivala plesa – Budva open 2004.

Ova turističko-zabavna manifestacija će se odrzati od 23. do 30. juna u metropoli crnogorskog turizma, Budvi. Na ovom tradicionalnom festivalu se očekuje učesće od oko 600 plesnih parova. Pored domaćih, učestvovaće i drzavni prvaci sportskog plesa iz : Italije, Ukrajine, Rumunije, Svajcarske, Mađarske, Makedonije, BiH, Hrvatske…

Najbolji plesni parovi i grupe će se predstaviti na revijalno-umjetničkom programu u Budvi, ispred zidina Starog grada, a kvalifikaciono-revijalno-takmičarski dio programa biće odrzan na bazenu Rondo – Slovenska plaza.

Predsjednik COK-a, Dusan Simonović, smatra da manifestacije, poput ove, koje okupljaju veliki broj mladih ljudi iz čitave Evrope, mogu biti izvanredna prilika za promociju Crne Gore na međunarodnom planu, kako sportskom tako i turističkom, i naglasio da će Crnogorski olimpijski komitet pruziti svoju pomoć u organizaciji i realizaciji ovog internacionalnog festivala plesa.

Sponzori i partneri

  • plantaze

Partneri MOK-a

Takmičenja

 
 

Technical Manual GSSE Montenegro 2019

Dokumenta

     

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh