Revija modela za naše olimpijce

Na Plavnici 5. juna prikazana svečana i casual varijanta odjeće koju će naši olimpijci i članovi olimpijske delegacije nositi u Pekingu. Revija upriličena povodom početka saradnje COK-a i varaždinske kompanije “Varteks”

Revija modela za naše olimpijce

Turistički kompleks na Plavnici 5. juna je bio predivna pozornica za modnu reviju zvanične odjeće Crnogorskog olimpijskog komiteta za Olimpijske igre 2008.

 

Više stotina zvanica na najvišem državnom nivou, uključujući i predsjednika Crne Gore, Filipa Vujanovića, diplomatski kor u Crnoj Gori, predstavnici sponzora COK-a, velikih crnogorskih kompanija, medija i ostali gosti, bili su u prilici da vide modele koje će naši olimpijci i članovi olimpijske delegacije nositi kao oficijelnu i casual varijantu tokom Olimpijskih igara u Pekingu.

Revija je organizovana povodom početka saradnje Crnogorskog olimpijskog komiteta i kompanije “Varteks” iz Varaždina.

“Svi vi večeras prisutni u ovolikom broju sjajna ste podrška za jednu mladu ekipu koju smo formirali u Crnogorskom olimpijskom komitetu, koja je naporno radila kako bi stigla da obavi jedan lavovski posao, koji je neophodno obaviti kao pripremu za jedno tako značajno takmičenje.

Ja se nadam da ćemo uspjeti u istom ritmu i dalje da radimo, kako bi naši sportisti što spremnije
dočekali Olimpijske igre. Ostala su još dva mjeseca do odlaska u Peking. Ja se nadam da će uniforme koje ćete večeras vidjeti našim sportistima lijepo stajati, da će nam biti srećne, i da će biti okićene najsjajnijim odličjima u Pekingu”, kazao je Dušan Simonović, predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta obraćajući se prisutnima pred početak revije.

 

“Našoj kompaniji su izuzetno zadovoljstvo i čast, ali i obaveza, što smo odabrani da kreiramo odjeću za crnogorske sportaše. Oblačili smo mnoge reprezentacije u svijetu i u Hrvatskoj. Sigurni smo da će vaša reprezentacija zablistati u našim uniformama”, kazao je jedan od direktora kompanije “Varteks”, Miroslav Sardelić.

Ženska i muška svečana uniforma naših olimpijaca sastoji se od teget odijela, košulje i svilene kravate. Za trenutke šetnje po olimpijskom selu, naši olimpijci nosiće crvene majice, i blejzere i bermude u boji pijeska. Kao asesori, varaždinska kuća konfekcije, u saradnji sa poznatom crnogorskom modnom kratorkom Marinom BanovićNikolić osmilila je kape i torbe, sa izvezenim znakom Crnogorskog olimpijskog komiteta.

U zabavnom dijelu programa, pjevali su Stevan Filipović, Anja Mašanović i Bojan Delić, a svojim humorom goste je potom zabavljao humorista Dragan Sklender Pele.

Na reviji je predstavljena i kolekcija Di Caprio M&W 2008. Kao što je poznato, sportsku odjeću i opremu za naše olimpijce obezbijediće italijanska kompanija „Kappa“.

Nakon oficijelnog i zabavnog dijela programa, za prisutne je priređen i prigodan koktel.
Večeras u 20,35, na II programu TV Crne Gore, koja je medijski partner COK-a, biće prikazana specijalna emisija snimljena na reviji održanoj na Plavnici.

Sponzori i partneri

  • plantaze

Partneri MOK-a

Technical Manual GSSE Montenegro 2019

Dokumenta

     

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh