Prijem za rukovodstvo Šahovskog saveza Crne Gore

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović danas je upriličio prijem za Vladimira Šakotića novoizabranog predsjednika Šahovskog saveza Crne Gore, generalnog sekretara Dejana Milioševića i Marka Markovića, predstavnika Šahovskog saveza u Skupštini COK-a.

Čelnici Šahovskog saveza predstavili su ambiciozne planove koji se tiču unapređenja i omasovljenja šaha u Crnoj Gori, kao i zajedničkih aktivnosti saveza i COK-a na budućim projektima preko kojih će ova igra dobiti još veći značaj u Crnoj Gori.

Razmatrane su i mogućnosti još aktivnijeg angažovanja i uključenja predstavnika Šahovskog saveza u organe i tijela COK-a, čime bi se stekli određeni uslovi za dodatnu afirmaciju, kako Šahovskog saveza tako i Crnogorskog olimpijskog komiteta.

Takođe, razmijenjena su iskustva kada su u pitanju organizacije velikih međunarodnih takmičenja a čelni ljudi Šahovskog saveza su izrazili spremnost da, ukoliko se ukaže potreba, pruže svu neophodnu pomoć prilikom realizacije projekata koje COK bude sprovodio.

Predsjednik Dušan Simonović je čestitao Šakotiću na izboru za predsjednika Šahovskog saveza Crne Gore izražavajući uvjerenje da će uspješna saradnja COK-a i Šahovskog saveza biti nastavljena i u narednom periodu.

Simonović je naglasio da će COK, u okvirima svojih mogućnosti, nastaviti da pruža podršku savezu i izrazio uvjerenje da će svi budući zajednički projekti i biti uspješno realizovani.

 

 

Sponzori i partneri

  • plantaze

Partneri MOK-a

Takmičenja

 
 

Technical Manual GSSE Montenegro 2019

Dokumenta

     

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh