Prijem za reprezentativce i rukovodstvo Ju-jitsu saveza Crne Gore

Predsjednik Ju-jitsu saveza Crne Gore (JJCG) Ranko Vukotić, član Upravnog odbora JJSCG Marko Bertanjoli i reprezentativci Lidija Caković, Ljubica Nikčević, Stefan Vukotić, Andrej Kaljević, Filip Pešić, Mihailo Tešović i Sofran Ivan, bili su gosti predsjednika Crnogorskog olimpijskog komiteta, Dušana Simonovića.

Povod za ovaj susret bili su sjajni rezultati ostvareni na otvorenom Prvenstvu Balkana koje je, od 13. do 15. septembra, održano u Bukureštu. Na takmičenju, koje je bilo bodovno za učešće seniora na Svjetskim igrama i Svjetski kup za U12,U14 i U16, učestvovalo je 1.295 sportista iz 38 država, a naši reprezentativci osvojili su 5 zlatnih, 6 srebrnih i 6 bronzanih medalja.

Čestitajući sportistima i rukovodsvu JJCG na ostvarenim rezultatima, predsjednik COK-a uputio je pohvale i na dosadašnjem angažovanju, uloženom radu i predanosti. On je istakao da se rezultati ne ostvaruju slučajno, već je potrebno uložiti velike napore kako bi se došlo do medalje na međunarodnim takmičenjima, posebno u individualnim sportovima.

Rukovodstvo JJCG i sportisti zahvalili su na lijepom prijemu, kao i na ukupnom odnosu Crnogorskog olimpijskog komiteta prema radu i rezultatima koje ostvaruje Ju-jitsu savez i iskazali posebno poštovanje prema podršci koju ovaj savez ima od strane predsjednika COK-a.

Predsjednik JJCG je upoznao predsjednika COK-a sa predstojećim brojnim obavezama koje ovaj savez ima, izražavajući uvjerenje da će uspješna saradnja Crnogorskog olimpijskog komiteta i Ju-jitsu saveza Crne Gore biti nastavljena i u narednom periodu, na obostrano zadovoljstvo.

Sponzori i partneri

Partneri MOK-a

Dokumenta

 

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh