Prijem za Radmilu Petrović

Predsjednik Dušan Simonović primio je danas u prostorijama Crnogorskog olimpijskog komiteta Radmilu Petrović, novoizabranu predsjednicu Upravnog odbora ženskog rukometnog kluba Budućnost.

Naša proslavljena olimpijka, koja je dio srebrne reprezentacije iz Londona 2012. godine, i do sada je aktivno učestvovala u projektima Crnogorskog olimpijskog komiteta, a kako je naglasio predsjednik Simonović, saradnja će se ubuduće nastaviti i kroz njen angažman sa ženskom rukometnom reprezentacijom Crne Gore,  u susret narednim Olimpijskim igrama u Tokiju.

Radmila Petrović je u dresu reprezentacije bila prvakinja Evrope 2012., a njena trofejna karijera vezana je za ŽRK Budućnost, sa kojim je dva puta osvajala Ligu šampiona.

Predsjednik Dušan Simonović poželio je našoj olimpijki mnogo uspjeha i na porodičnom planu i u novoj karijeri, a poznajući njenu marljivost i istrajnost, očekuje da će podgorički klub nastaviti stazama uspjeha i ostati na visokom nivou na međunarodnoj sceni:

„Radmila je u svakom smislu dobar primjer mladim ženama u Crnoj Gori. Vrhunski sportista i privržena majka, kojoj je porodica, koja je i osnovni temelj svakog društva, bila prioritet. Ovim njenim novim angažmanom dokazuje da žene u Crnoj Gori danas uspješno prave balans između privatnog i poslovnog, odnosno da posvećenost i ljubav prema tome što radite i što jeste, umanjuje mogućnost za zapostavljanje bilo kog segmenta.“

„Koliko je Crna Gora predana sportu i koliko smo sportska nacija, govori i podatak da imamo najstarijeg profesionalnog boksera, prvaka svijeta, a s druge strane najmlađu predsjednicu jednog velikog kluba. Želim da čestitam i Draškoviću i Radmili, a nadam se da će ovakvih i sličnih primjera biti što više.“ – istakao je Simonović.

Radmila Petrović se zahvalila na prijemu, uz napomenu da će u narednom periodu svakako biti maksimalno posvećena klubu, ali da će se uvijek naći prostora i vremena za Crnogorski olimpijski komitet.

Sponzori i partneri

Partneri MOK-a

Dokumenta

 

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh