Prijem za Milorada Vuletića, zaslužnog sportskog radnika Crne Gore

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović, danas je upriličio prijem za predsjednika Atletskog saveza Crne Gore, Milorada Vuletića.

Pored izvanrednih odnosa i uspješne saradnje sa Atletskim savezom Crne Gore, poseban povod za prijem je bio proglašenje gospodina Vuletića za Zaslužnog sportskog radnika Crne Gore, čime je nagrađen njegov dugogodišnji i prije svega uspješan angažman u sportu.
Čestitajući Miloradu Vuletiću na priznanju, predsjednik COK-a je izrazio očekivanja da će Atletski savez Crne Gore, predvođen Vuletićem ostvarivati još bolje rezultate, prije svega na međunarodnim takmičenjima i da će, pored Slađane Perunović, još dvoje sportista,  Marija Vuković u skoku u vis i Danijel Furtula u bacanju diska, ostvariti rezultate kojima će se kvalifikovati na Olimpijske igre u Londonu. D. Simonović je naglasio da je Atletski savez Crne Gore, savez koji je, u posljednje vrijeme, najviše napredovao u organizacionom smislu i vjeruje da će ovaj trend biti još izraženiji u prestojećem periodu.
Milorad Vuletić se zahvalio predsjedniku COK-a na čestitkama i takođe izrazio uvjerenje da će atletika imati tri predstavnika u Londonu.

Sponzori i partneri

Partneri MOK-a

Dokumenta

 

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh