Prijem za Marinu Raković osvajača bronzane medalje na evropskom prvenstvu u karateu

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta, Dušan Simonović, danas je upriličio prijem za Marinu Raković, reprezentativku Crne Gore u karateu koja je na Evropskom prvenstvu osvojila treće mjesto i bronzanu medalju. U društvu Marine Raković prijemu su prisustvovali predsjednik Karate saveza Crne Gore Vladimir Mrvaljević i Dragoljub Fatić.

Predsjednik Simonović je posebno naglasio vrijednost rezultata koji je ostvarila Marina Raković i koja se na taj način svrstala uz rame brojnim crnogorskim karatistima koji su pronijeli slavu našeg karate sporta širom svijeta.
 
Čestitajući Marini Raković na osvajanju bronzane medalje, predsjednik COK-a je izrazio uvjerenje da će naši karatisti i ubuduće biti uspješni i ostvarivati još puno velikih rezultata, prije svega na međunarodnim takmičenjima
 
Takođe, predsjednik COK-a je uputio čestitke i svim sportistima, trenerima i rukovodstvu Karate saveza na predanom radu i izrazio uvjerenje da će se karate u skoroj budućnosti naći na programu Olimpijskih igara kao i da bi tada, obzirom na nesporan kvalitet naših karatista, mogli očekivati i olimpijsku medalju u karateu.
 
D. Simonović je naglasio da je Karate savez Crne Gore, savez koji ima dugu i uspješnu tradiciju osvajanja medalja na evropskim i svetskim prvenstvima i uvjeren je da će ovaj trend biti još izraženiji u prestojećem periodu.
 
Marina Raković je zahvalila na čestitkama i naglasila da je ovaj rezultat plod njenog dugogodišnjeg napornog i vrijednog treniranja. Ona se zahvalila selektoru i rukovodstvu Karate saveza Crne Gore, koji su dali nesebičan doprinos u ostvarivanju ovog rezultata.
 
Predsjednik Karate Saveza Vladimir Mrvaljević je, uz posebnu zahvalnost Crnogorskom olimpijskom komitetu na dosadašnjoj izvanrednoj saradnji, istakao i probleme sa kojima se suočava ovaj savez uz uvjerenje da će, iako u dosta skromnim uslovima, naši karatisti i dalje biti jedni od najuspješnijih sportskih reprezenata Crne Gore.

Sponzori i partneri

    Partneri MOK-a

    Dokumenta

     

    0
    Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh