Prijem za delegaciju Rvačkog saveza

Predsjednik Rvačkog saveza Crne Gore, Nenad Utvić, selektor Goran Novović i sportisti Mirjana Martinović i Ivan Femić, bili su danas gosti Crnogorskog olimpijskog komiteta, gdje su se susreli sa predsjednikom Dušanom Simonovićem.

Povod za ovaj sastanak bili su, prije svega, izvanredni rezultati koje su, na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu u Poljskoj, ostvarili Mirjana Martinović i Ivan Femić.

Martinović je postala šampion (u disciplini MMA) i vicešampion svijeta (u disciplini Pankation), dok je Femić osvojio treće mjesto i bronzanu medalju u disciplini MMA.

Predsjednik RSCG Utvić smatra da su Martinović i Fatić, uz osvajača bronzane medalje sa prethodnih Mediteranskih igara, Vladimira Radosavljevića, predvodnici naših rvača i svakako uzori budućim generacijama mladih sportista. On je naglasio da su osvojene medalje plod velikog rada i odricanja ovih sportista, a imajući u vidu da su uslovi za treninge naših rvača daleko od idealnih, onda ovakvi rezultati dobijaju još više na značaju.

Mirjana Martinović, Ivan Femić i selektor Goran Novović, nijesu krili zadovoljstvo ostvarenim uspjesima i uz zahvalnost Rvačkom savezu i Crnogorskom olimpijskom komitetu, bez čije pomoći i podrške ne bi uspjeli da ostvare ovakve rezultate, izrazili uvjerenje da će i na narednim takmičenjima biti kandidati za najviši plasman.

Čestitajući Mirjani Martinović i Ivanu Femiću na osvojenim medaljama, predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović je saglasan sa konstatacijom da se do medalje, naročito na velikim takmičenjima, može doći samo velikim i upornim radom, uz puno odricanja i izrazio uvjerenje da će ovi rezultati biti podsticaj mnogim mladim ljudima da počnu da se bave ovim sportom.

Predsjednik Simonović je siguran da će dosadašnja, uspješna saradnja COK-a i Rvačkog saveza, biti nastavljena i u narednom periodu i da će takva saradnja biti krunisana novim medaljama crnogorskih rvača sa najvećih međunarodnih takmičenja.

Sponzori i partneri

  • plantaze

Partneri MOK-a

Takmičenja

 
 

Technical Manual GSSE Montenegro 2019

Dokumenta

     

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh