Prijem mađarskog ambasadora

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović primio je 10. februara mađarskog ambasadora u Crnoj Gori, Zoltana Šomođija.

Prilikom susreta, razgovaralo se o mogućnostima na koje bi afirmisani mađarski sportski savezi pomogli i pružili podršku crnogorskim sportskim savezima u osnivanju. Naročita pažnja posvećena je kajakašima i dizačima tegova. U tom kontekstu, dogovoreno je da se u najskorije vrijeme organizuje posjeta Crnoj Gori predsjednika ovih saveza iz Mađarske i predsjednika Mađarskog olimpijskog komiteta, kako bi se tom prilikom dogovorili konkretni oblici saradnje i pomoći.

Mađarska je preko svoje ambasade u Podgorici već pomagala u razvijanju klubova koji se bave nekim za nas manje poznatim sportovima, kao što je Sportski konjički klub Montenegro u Vranićima kraj Podgorice.

U Crnoj Gori je, inače, prisutno nekoliko uglednih i afirmisanih mađarskih sportista i sportskih radnika, kao što su vaterpolisti kotorskog VK Primorac, Adam Štajmec i Gergerlj Kiš, te trener rukometašica podgoričke Budućnosti T-Mobile, Đula Žiga

Sponzori i partneri

  • plantaze

Partneri MOK-a

Takmičenja

 
 

Technical Manual GSSE Montenegro 2019

Dokumenta

     

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh