Predstavnici COK-a zajedno sa sportistima obišli odjeljenje Dječije bolnice

Sportisti Milena Knežević, Nikola Ivanović i Srđan Mrvaljević i predstavnici Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK) i kompanije Sport vision, obišli su danas odjeljenje Dječje bolnice i posjetili najmlađe koji se nalaze na liječenju.

Tokom jednočasovnog druženja, naši mali „borci” imali su priliku da se upoznaju sa svojim sportskim idolima, popričaju o njihovim sportskim uspjesima i planovima, i uz prigodne poklone razmjene novogodišnje čestitke.

„Posebna je emocija posjetiti djecu koja su u ovakvoj situaciji. Za nas je ovo sitnica, a njima znači mnogo”, kazala je rukometašica Milena Raičević, zahvaljujući ljudima koji rade u bolnici, i posao obavljaju na human i hrabar način.

„Hvala i COK-u i kompaniji Sport vision, koji su nas pozvali da budemo dio ove akcije. Djeca su pravi, istinski borci, veseli i nasmijani, bilo je zadovoljstvo provesti vrijeme sa njima”, kazao je džudista Srđan Mrvaljević.

Današnja akcija je samo početak saradnje COK-a, kompanije Sport Vision i Dječje bolnice.

„COK i kompanija Sport Vision će donirati inkubator koji nedostaje Dječjoj bolnici. Nastavićemo i ubuduće sa akcijama ovakvog tipa, želimo da pomognemo gdje god je potrebno, posebno našim najmlađim”, kazao je predsjednik COK-a Dušan Simonović.

Rada Veličković, iz kompanije Sport vision, je kazala da su cilj bio da se pokaže djeci da se uz zajedništvo i ljubav može postići sve.

„Potez COK-a i kompanije Sport vision, a juče KK Budućnost Voli, mnogo nam znači, jer pokazuje da se naš trud i posvećenost primjećuje. Posebno, međutim, znači našoj djeci, kojima je boravak na liječenju makar malo lakši uz ovakvu pažnju”, rekao je direktor Dječje bolnice Saša Radović.

Izvor: RTCG

Sponzori i partneri

  • plantaze

Partneri MOK-a

Olimpijski magazin

Dokumenta

     

Aktuelna fotogalerija

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh