Predsjednik COK-a Dušan Simonović u Inzbruku

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović, boravio je u Inzbruku, gdje je posjetio crnogorsku sportsku delegaciju koja učestvuje na Prvim Zimskim Olimpijskim igrama mladih.

U prijatnom ambijentu skijališta Patscherkofel gdje će se mladi sportisti nadmetati u alpskim disciplinama, Predsjednik COK-a održao je sastanak sa Milenom Radojičić, jedinom predstavnicom Crne Gore na ovim Igrama, trenerom Marinom Kosić i šefom misije Predragom Marsenićem.

Izražavajući zadovoljstvo zbog učešća na Prvim Zimskim Olimpijskim igrama mladih, Predsjednik COK-a je Mileni Radojičić poželio uspješan nastup i što bolji takmičarski rezultat, uz uvjerenje da će učešće na Igrama mladih biti dodatni stimulans za uspješan nastavak njene sportske karijere.

Naša predstavnica Milena Radojičić takmičenje počinje 18. januara veleslalomskom trkom, dok je takmičenje u slalomu na programu 20. januara.

Tokom boravka u Inzbruku, Predsjednik Dušan Simonović imao je nekoliko važnih sastanaka sa predsjednicima i genealnim sekretarima olimpijskih komiteta zemalja iz okruženja kao i sa predstavnicima međunarodnih sportskih institucija, na kojima su razmatrane mogućnosti daljeg unapređenja uspješne saradnje.

Sponzori i partneri

Partneri MOK-a

Dokumenta

 

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh