Predsjednik COK-a uručio sertifikate volonterima na IMZE „Crna Gora 2019”

U multimedijalnoj sali sportsko-kulturnog centra Univerziteta Crna Gora održana je svečanost na kojoj je predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović uručio sertifikate volonterima koji su bili dio organizacije najmasovnijeg sportskog takmičenja ikad organizovanog u Crnoj Gori – Igara malih zemalja Evrope „Crna Gora 2019”.

NVO „Volonteri 2019” osnovana je u februaru 2018. godine, sa ciljem promocije volonterizma. Kruna njihovog rada su bile Igre malih zemalja Evrope koje su se održale od 27. maja do 1. juna u Crnoj Gori, u organizaciji Crnogorskog olimpijskog komiteta. U organizaciji Igara učestvovalo je 350 volontera, od kojih je 30 iz inostranstva, iz skoro svih djelova svijeta.

Predsjednik COK-a Dušan Simonović je na svečanoj dodjeli pohvalio mlade volontere iz ove organizacije:

Odradili ste fantastičan posao. Imali ste veliku želju i upornost. Iskazujem poštovanje i zahvalnost prema vašem radu. Organizovali smo sjajan događaj koje je protekao bez greške zahvaljujući vama. Vjerovao sam u vas. Dobro, mudro i otresito ste odradili posao. Veliku stvar ste napravili. Pokazali ste društvenu odgovornost da pomognete svojoj domovini.

Na svečanoj ceremoniji prikazan je i osmominutni film o volonterima Igara, njihovim utiscima i iskustvu stečenom na IMZE „Crna Gora 2019”.

Sponzori i partneri

  • plantaze

Partneri MOK-a

Dokumenta

 

     

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh