Potpisan ugovor o saradnji sa Komercijalnom bankom AD Budva

Komercijalna banka AD Budva novi je član sponzorskog pula Crnogorskog olimpijskog komiteta. Ugovor o sponzorstvu je potpisan do kraja godine, a vrijedan je 15 hiljada EUR. Potpisali su ga Izvršni direktor Komercijalne banke Goran Knežević i predsjednik COK-a Dušan Simonović.

U Komercijalnoj banci smatraju da gestom pomoći olimpijskom pokretu u Crnoj Gori na najbolji način pomažu prezentaciju Crne Gore pred očima svjetske javnosti. "Gestom pomoći olimpijskom pokretu u Crnoj Gori pomažemo one uz koje će, siguran sam, svi naši klijenti biti tokom olimpijskih igara", rekao je Knežević na konferenciji za novinare.
Dušan Simonović je istakao da je COK dobio značajnu pomoć u cilju što bolje organizacije priprema do Olimpijskih igara u Londonu. "Živimo u vremenu finansijskih i ekonomskih nedaća, a to se odražava najčešće i najviše na sport. Ova sredstva će nam puno značiti i vjerujem da ćemo imati prilike da potpišemo još neke ugovore. Drago mi je što je Komercijalna banka prepoznala potrebu da u olimpijskoj godini donacijom pomogne crnogorski olimpijski tim", kazao je Simonović.
Predsjednik COK-a se nada da će ovaj ugovor o sponzorstvu biti početak uspješne i dugoročne saradnje sa Komercijalnom bankom i naglasio da će budžet COK biti ove godine biti oko million EUR. Dušan Simonović je naveo da će, pored sredstava koja su za Crnogorski olimpijski komitet opredijeljena od strane Države, COK obezbijediti dodatna sredstva od sponzora, donatora i Međunarodnog olimpijskog komiteta.
 
Izvor : MINA

Sponzori i partneri

Partneri MOK-a

Dokumenta

 

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh