Potpisan Memorandum o saradnji sa NVO „Volonteri 2019”

Ranije najavljena saradnja Crnogorskog olimpijskog komiteta i NVO „Volonteri 2019” danas je svečano formalizovana u hotelu Centre Ville, potpisivanjem Memoranduma o saradnji između ove dvije organizacije, čemu je prethodila press konferencija.

Pristunima se ispred COK-a obratio predsjednik Dušan Simonović koji je tom prilikom saopštio da poklanja puno povjerenje okupljenim mladim ljudima, i da će u toku ovog višemjesečnog puta imati punu podršku COK-a, te da su njihova vrata uvijek otvorena za sve one koji vole sport.

Ispred NVO „Volonteri 2019” obratila se Ksenija Kovačević, jedan od osnivača ove organizacije, koja je istakla važnost formiranja sportskog volonterskog servisa u zemlji, benefite koje volonteri mogu imati ukoliko uzmu učešće u ovom projektu, te adrese na koje se svi zainteresovani mogu prijaviti.

Konferenciji su prisustvovali predstavnici medija, kao i jedan broj mladih volontera koji su već učlanjeni u ovu organizaciju. Nakon konferencije upriličen je koktel za sve prisutne, na kojem su volonteri imali priliku da porazgovaraju sa predsjednikom COK-a i prezentuju svoje ideje i vizije u vezi sa ovim projektom.

Podsjećanja radi, COK će biti organizator Igara malih zemalja Evrope 2019. godine koje će se održati u Crnoj Gori, pod pokroviteljstvom Vlade Crne Gore i resornog Ministarstva sporta. ozdrav Procjenjuje se da za realizaciju ovako velikog takmičenja treba formirati sprotski volonterski servis od petsto članova, izvršiti obuku svih prijavljenih volontera, te im provjeriti različita zaduženja.

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave volonterskoj organizaciji putem mejl adrese volonteri@montenegro2019.me ili putem društvenih mreža Facebook i Instagram pretragom po imenu Volonteri 2019.

Sponzori i partneri

Partneri MOK-a

Dokumenta

 

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh