Pomoć najboljima

Premijer Igor Lukšić primio predsjednika COK-a Dušana Simonovića i najbolje mlade sportiste

Pomoć najboljima

Mladi sportisti i dalje će imati podršku Vlade radi postizanja što boljih rezultata na međunarodnoj sceni, rekao je premijer Igor Lukšić na jučerašnjem prijemu koji je upriličio za predsjednika Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušana Simonovića i najbolje mlade sportiste Crne Gore, atletičarku Mariju Vuković i skijaša Bojana Kosića.

Uspjeh Marije Vuković i Bojana Kosića potvrda je da Crna Gora bilježi značajne rezultate ne samo u ekipnim već i individualnim sportovima. Mladi sportisti će i dalje imati podršku Vlade radi postizanja što boljih rezultata. Vi i vaši rezultati na najbolji način promovišete Crnu Goru, rekao je Lukšić, zahvaljujući se Mariji i Bojanu na naporima koje ulažu da predstave Crnu Goru u najboljem svijetlu.

Vuković i Kosić informisali su predsjednika Vlade o pripremama za predstojeća takmičenja i Olimpijske igre. Lukšić i Simonović su razmijenili mišljenja o unapređenju sportske infrastrukture u Crnoj Gori i planovima COK-a za predstojeće OI. Oni su konstatovali da i dalje treba podržavati kako mlade, tako i već afirmisane sportiste, kako bi imali što bolje uslove za predstavljanje Crne Gore na evropskim i svjetskim takmičenjima.

Sponzori i partneri

  • plantaze

Partneri MOK-a

Olimpijski magazin

Dokumenta

     

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh