Podrška za Danku

COK I TSCG UGOSTILI NAŠU NAJTALENTOVANIJU TENISERKU

Podrška za Danku

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta, Dušan Simonović, organizovao je prijem u saradnji sa TSCG za nadu crnogorskog tenisa Danku Kovinić i njene roditelje. Prijemu je prisustvovao i predsjednik TSCG dr Dimitrije Rašović. Predsjednik COK-a Dušan Simonović iznio je niz pohvala na račun Danke Kovinić i obećao da će COK, zajedno sa TSCG, uraditi sve što je u njegovoj moći da obezbijedi Danki potrebne uslove za dalji napredak.

Predsjednik TSCG dr Dimitrije Rašović i Danka Kovinić potpisali su ugovor po kome se naša teniserka obavezuje da će nastupati na Federejšn kupu za reprezentaciju Crne Gore u narednom periodu, dok se TSCG obavezuje da će u skladu sa svojim mogućnostima pomagati mladu teniserku.

Dušan Simonović je istakao da je uspjeh mlade teniserke na Rolan Garosu i Vimbldonu podstrek za sve koji rade u crnogorskom sportu.
– Crna Gora se prvi put susreće sa ovakvim uspjehom, jer do sada nijesmo imali slične rezultate.

To je nova stranica za sve nas i mi moramo reagovati. Porodica Kovinić je izrazila veliku zahvalnost predsjedniku COK-a Dušanu Simonoviću, TSCG i predsjedniku dr Dimitriju Rašoviću.

– Sa zadovoljstvom sam prihvatila ponudu da nastupam za moju zemlju, Crnu Goru, iako sam imala ponuda i iz okruženja. stoga ću se truditi da na dostojanstven način i nadam se na zadovoljstvo svih reprezentujem Crnu Goru – istakla je Danka Kovinić.

D.B.

arenacg.net

Sponzori i partneri

Partneri MOK-a

Dokumenta

 

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh