XVII Mediteranske igre „Mersin 2013”

Pobjeda rukometašica

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore je pobjedom započela takmičenje na Mediteranskim igrama u Mersinu. U utakmici drugog kola (u prvom bile slobodne) savladale su selekciju Turske rezultatom 25:22 (10:10). Sljedeću utakmicu naša reprezentacija igra sjutra (24.06.) protiv selekcije Srbije.

 

Paraolimpijac Ilija TadicParaolimpijac Ilija Tadić u trci na 100 m slobodnim stilom, u kategoriji S10, zauzeo je deveto mjesto na Mediteranskim igrama u Mersinu. On je ovu distancu isplivao za 1:08,14 min što je za samo trideset stotinki slabije od njegovog najboljeg rezultata.

Rvač Vladimir Radosavljević, osvajač bronzane medalje na Igrama u Peskari 2009. godine, poražen je u prvom kolu takmičenja u grčko-rimskim stilom, u kategoriji do 96 kg.

Strijelac Nikola Šaranović je, u disciplini vazdušni pištolj u konkurenciji od 22 takmičara, sa 556 krugova zauzeo 18. mjesto.

Crnogorski streličari danas su imali ekipno takmičenje. Poraženi su u prvom kolu od selekcije Francuske  i zauzeli su 11. mjesto.

Jedriličar Milivoj Dukić se poslije današnjih regata nalazi na 6. dok drugi naš takmičar Igor Les zauzima 8. mjesto u ukupnom plasmanu.

Sponzori i partneri

Partneri MOK-a

Dokumenta

 

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh