Pobjeda na startu

Pionirska fudbalska reprezentacija Crne Gore je, na startu fudbalskog turnira, savladala u prvom meču C grupe Olimpijskih igara mladih u Singapuru selekciju Zimbabvea sa 2:1 i izborila plasman u polufinale. Naši pionirski reprezentativci su bili nadmoćni tokom čitavog dijela meča, a uz dva postignuta gola su imali još nekoliko prilika.

– Naši najveći protivnici bili su velika sparina i trema koja se uvukla među igrače u uvodnim minutima utakmice. Stvari su, međutim, brzo došle na svoje mjesto pa smo zasluženo stigli do pobjede. Zadovoljan sam rezultatom, a vjerujem da će i igra u narednom meču biti bolja – kazao je selektor "crvenih" Sava Kovačević.

Sljedeći meč na Prvim Olimpijskim igrama mladih u Singapuru, "crveni" igraju 19. avgusta protiv domaćina. Pobjednik ovog duela će sa prve pozicije ući u polufinale, sa obzirom da je reprezentacija Singapura na startu savladala Zimbabve sa 3:1.

– Pred nama je duel za prvo mjesto u grupi protiv Singapura. Gledali smo narednog protivnika u meču sa Zimbabveom, radi se o ozbiljnoj ekipi, iako ne djeluje kao atraktivan protivnik. Naravno, idemo na pobjedu, a želja nam je da izbjegnemo Boliviju, koja je prva u drugoj grupi, a po svima ostavila je i najbolji utisak do sada – istakao je Kovačević.

Reprezentacija Crne Gore je nastupila u sastavu: Nikolić, Vico (Baošić), Marković, Šarkić, Jovanović, Nedović, Krivokapić, Kosović, Grbović (Lalošević), Boljević (Čađenović).

Srijelci za našu reprezentaciju su bili Grbović u 28. i Boljević u 40. minutu.

Sponzori i partneri

Partneri MOK-a

Dokumenta

 

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh