Otvorene prostorije Paraolimpijskog komiteta Crne Gore

Nacionalni Paraolimpijski komitet Crne Gore danas je svečano uselio u svoje prostorije.

Simbolično, kancelarije Nacionalnog Paraolimpijskog komiteta Crne Gore otvorili su predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović i Marijana Goranović, prva crnogorska učesnica Paraolimpijskih igara.

Prisutnima se najprije obratio Igor Tomić, predsjednik Paraolimpijskog komiteta Crne Gore : "Konačno smo u ulici “Radosava Burića” dobili svoj krov nad glavom. Imamo dvije kancelarije i salu za sastanke i sada konačno imamo uslove za rad i svakodnevnu kominukaciju sa Međunarodnim Paraolimpijskim komitetom (IPC) i drugim sportskim organizacijama. Velikim radom i zalaganjem do kancelarija smo došli u aprilu i od tada smo ih opremali, a svečanost otvaranja nije slučajno bila danas, pošto se datum poklapa sa četvrtom godišnjicom našeg punopravnog članstva u IPC".

Tomić je posebno naglasio pomoć prvog čovjeka COK-a Dušana Simonovića, te rezultat Marijane Goranović : "Čast da otvori prostorije zaslužio je nesebičnom pomoći i podrškom svih ovih godina predsjednik COK-a, Simonović, ali i Goranović, 5. mjestom na Evropskom prvenstvu u bacanju diska, te 7. mjestom na Paraolimpijskim igrama u Londonu 2008. godine.

Okupljenima se obratio i predsjednik COK-a, Dušan Simonović, koji je izrazio zadovoljstvo obezbjeđenjem prostorija Paraolimpijskog komiteta Crne Gore i samim tim stvaranjem uslova za još kvalitetniji rad. On je istakao i izvanrednu saradnju Crnogorskog olimpijskog komiteta sa Paraolimpijskim komitetom uz uvjerenje da će se takva saradnja nastaviti i u buduće.
 

Sponzori i partneri

  • plantaze

Partneri MOK-a

Zimske olimpijske igre mladih

Dokumenta

     

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh