Olimpijski karavan Rio 2016 – Cetinje

Crnogorski olimpijski komitet je danas, na Trgu kralja Nikole od 19 do 21h uz podršku Prijestonice Cetinje organizovao prvi Olimpijski karavan Rio 2016. Olimpijski karavan na Cetinju okupio je najpopularnije i najmasovnije škole sporta iz Cetinja: Džudo klub Crnogorac, STK Lovćen, RK Perper i FK Lovćen, koje su na gradskom trgu pokazale svoj raskošan talenat, mladost i odlučnost da krenu stopama naših olimpijaca.

Među njima kriju se novi šampioni i novi pobjednici, sportisti koji će svojim nastupima i požrtvovanjem pokazati kako se bori za svoju zemlju. Takav je i slogan ove akcije, „Pobjednici su među nama!”, i oni to stvarno jesu, kada pogledamo koliko olimpijaca imamo sa Cetinja, iz Herceg Novog i iz Podgorice.

I naši proslavljeni sportisti: rukometašice, vaterpolisti, Danka Kovinić, Milvoj Dukić, Slađana Perunović i drugi su, ne tako davno, počeli u nekim školama, vrijedno trenirali i danas su dosanjali olimpijski san. Na OI u Londonu 2012. smo bili druga zemlja po broju olimpijaca u odnosu na broj stanovnika, a slična će situacija biti i u Riju. Među djecom koja danas počinju da treniraju se stvaraju novi šampioni, novi uzori i novi olimpijcii. Pobjednici su među nama!

„Olimpijski karavan Rio 2016“ je akcija  koja ima za cilj pravljenje dobre, pozitivne i navijačke atmosfere uoči Olimpijskih igara, kao i promovisanje naših olimpijaca i upoznavanja javnosti sa misijom COK-a.

Planirano je da „Olimpijski karavan Rio 2016”, nakon Cetinja, posjeti još tri crnogorska grada, i to: Kolašin (20. juna), Bijelo Polje (21. juna) i Podgoricu (12. jula).

Sa poštovanjem,
Crnogorski olimpijski komitet

Galeriju slika pogledate ovdje!

Sponzori i partneri

    Partneri MOK-a

    Dokumenta

     

    0
    Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh