NVO „Volonteri 2019” se predstavila na sajmu poslova „Dani karijere 2018”

NVO Volonteri 2019 predstavila se na sajmu poslova Dani karijere 2018, koji je 30. marta održan u Delta City-ju u organizaciji kompanije Weon, koja je volonterima ustupila mjesto na sajmu. Volonteri su tom prilikom promovisali predstojeće Igre malih zemalja Evrope koje će se održati u Crnoj Gori 2019. godine, a svim zainteresovanim posjetiocima predstavljena je mogućnost volontiranja na Igrama. Svi su imali priliku da se na licu mjesta prijave za volontiranje, a tu mogućnost iskoristilo je oko 45 mladih ljudi. Zahvaljujući pozitivnoj energiji volontera, za njihovim štandom bilo je posjetilaca različitih starosnih dobi, a djelić atmosfere možete pogledati na priloženim fotografijama.

Svi zainteresovani za volontiranje mogu se prijaviti putem mejl adrese volonteri@montenegro2019.me ili putem Instagram i Facebook profila Volonteri2019. Ovim putem pozivamo sve građane starije od 15 godina da se priključe projektu i da svi zajedno doprinesemo što boljoj organizaciji Igara malih zemalja Evrope, i predstavljanju Crne Gore i crnogoraca kao što boljih domaćina.

NVO Volonteri 2019 najavljuje još mnogo interesantnih aktivnosti, a u narednom periodu će započeti obilazak srednjih i visokoškolskih ustanova u zemlji kako bi se što više pribiližili svojoj ciljnoj grupi. Prema njihovim riječima, za sada su zadovoljni odzivom ali navode da glavni dio posla tek predstoji.

Sponzori i partneri

Partneri MOK-a

Dokumenta

 

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh