Novinari na prijemu kod ambasadora Crne Gore u Londonu

Ambasador Crne Gore u Londonu Ljubiša Stanković, danas je ugostio delegaciju crnogorskih novinara koji će do četvrtka boraviti u Londonu.
– Crnogorska ambasada biće na raspolaganju predstavniucima medija i svim poklonicima sporta iz Crne Gore koji, tokom Olimpijskih igara budu boravili u Londonu, kazao je ambasador Stanković. 
Stanković je upoznao novinare sa aktivnostima ambasade i teškoćama oko nabavke ulaznica za olimpijska takmičenja. Novinari su ambasadora obavijestili o problemima oko smještaja tokom Igara u Londonu i informisali ga o šansama crnogorskih sportista da izbore plasman na najveću sportsku manifestaciju na svijetu.
Predstavnici domaćih medijskih kuća, njih deset, imaće priliku da se uvjere u spremnost tog grada za organizaciju ljetnjih Olimpijskih igara, koje će biti održane od 27. jula do 12. avgusta. Planirano je da predstavnici medija obiđu Olimpijski park u Londonu, u kojem će biti održana većina takmičenja na Olimpijskim igrama.
U saradnji sa Organizacionim komitetom Olimpijskih igara, obilazak Olimpijskog parka i put u London za crnogorske novinare, obezbijedio je Crnogorski olimpijski komitet.

Sponzori i partneri

Partneri MOK-a

Dokumenta

 

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh