Najmlađi u Peskari

MLADI KOŠARKAŠI ZADOVOLJNI SEDMIM MJESTOM U SKLOPU PRIPREMA ZA EVROPSKO PRVENSTVO U GRČKOJ

Najmlađi u Peskari

Najmlađa na turniru i to ubjedljivo – košarkaška reprezentacija Crne Gore na Mediteranskim igrama u Peskari, poslije završenih takmičenja u Teramu i Rosetu svojim igrama i odnosom emitovala je poruku i sliku da se na njih mora i može ozbiljno računati. Jer, nije bilo jednostavno, s obzirom da su u "cugu" odigrali šest utakmica za šest dana, da im je turnir koji je bio zakazan u jednom terminu odložen za dva dana, a o toj promjeni su "crveni" bili naknadno obaviješteni, tek 24 časa pred premijerni meč.

Dobili su "crveni" dvije utakmice, a od toga i najvažniju, posljednju protiv selekcije Srbije. Kako su obje selekcije približno istih godina, onda je ovaj trijumf bio i dobar znak za naš tim pred početak Evropskog prvenstva do 20 godina u Grčkoj. Upravo je zbog prvenstva Evrope i naš mladi sastav u Peskaru otputovao, kako bi na kvalitetan način odradio posljednju i najvažniju fazu priprema za predstojeći košarkaški događaj. I, čini se kako je proba, bez obzira na snagu ostalih rivala koji su Peskari igrali u najjačim sastavima, potpuno uspjela. Dvije pobjede i sedmo mjesto, a ako se tome doda, bez obzira na četiri poraza, da su bili dobrim dijelom konkurentni rivalima, onda je konačan utisak i ocjena pozitivna.

Dokazali su se prvotimci selektora Dejana Radonjića, a rad našeg stručnjaka sa ovim timom, toliko je bio vidljiv da su, posebno rivali iz Italije, Turske, kao i još nekih zemalja učesnika Mediteranskih igara, veoma pohvalno govorili o Šehoviću i crnogorskim reprezentativcima. Dobra stvar, u čitavoj priči sa Igara, je i ta što su igrači bez ikakvih povreda i bolesti završili nadmetanje, što opet pokazuje da su u pripremnom periodu dobro radili i da imaju snage da u istom ritmu, snažnom tempu nastave i na perdstojećem šampionatu Evrope za mlade.

www.arenacg.net

Sponzori i partneri

  • plantaze

Partneri MOK-a

Takmičenja

 
 

Technical Manual GSSE Montenegro 2019

Dokumenta

     

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh