MINSK 2019: Simonović sa sportistima u Olimpijskom selu

Dušan Simonović, predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta, u današnjem razgovoru sa sportistima u olimpijskom selu istakao je zadovoljstvo postignutim od strane džudo reprezentacije. Malo je nedostajalo da Danilo Pantić uđe u borbu za bronzanu medalju, ali naš džudista nije iskoristio šansu u repesažu.

„Karatisti nastupaju posljednji i imamo šansu da osvojimo medalju. Veoma sam zadovoljan rezultatima džudista. Prikupili su bodove i sada imaju značajno samopouzdanje za ono važno što ih čeka. Srećan sam zbog njih. Rezultatom u Bjelorusiji skrenuli su pažnju na sebe i pokazali da neki od njih na Olimpijskim igrama mogu biti glavni aduti”, rekao je Simonović.

Predsjednik COK-a je prokomentarisao vanrednu skupštinu Evropskog olimpijskog komiteta, otvaranje doma MOK-a u Lozani i domaćinstvo Krakova za naredne Evropske igre. Pohvalio je domaćina Evropskih igara koje se završavaju 30. juna.

„Vjerujem da će Krakov biti odličan domaćin, kao što se Minsk potrudio da na najbolji način ugosti sportiste, a nije im bilo lako. Na dan olimpizma otvorena je nova olimpijska kuća. Zdanje je fantastično”, kazao je on.

U Minsku se priča o Crnoj Gori kao sjajnom domaćinu Igrara malih zemalja Evrope. U Lozani su Simonoviću prilazili i čestitali na uspješno organizovanim Igrama.

„Možemo biti ponosni. Napravili smo veliki posao. Predstavili smo se kao sportska nacija i ozbiljna država”, zaključuje Simonović.

Sponzori i partneri

  • plantaze

Partneri MOK-a

Dokumenta

 

     

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh