MINSK 2019: Danilo Pantić osvojio sedmo mjesto

Danilo Pantić osvojio je sedmo mjesto na II Evropskim igrama u Minsku, koje su istovremeno i šampionat Evrope u džudou. Crnogorski takmičar, u kategoriji do 100 kilograma, zabilježio je dvije startne pobjede i dva poraza, od čega posljednji u repesažu za bronzanu medalju, od Azerbejdžanca Elkana Gasimova. Prije toga, u četvrtfinalu, zaustavljen je od jednog od najboljih boraca – Varlama Lipertaliana. Izgubio je iponom, kao što je u prva dva meča eliminisao Arona Faru i Karl Riharda Freja.

„Ostvario sam veliki rezultat, ali nijesam zadovoljan, mogao sam da pobijedim borca iz Azerbejdžana i borim se za medalju. Rezultat koji sam postigao na šampionatu Evrope je podstrek za buduće obaveze. Brzo počinje Svjetsko prvenstvo, nadam se da ću do tada učestvovati na jednom gran-priju. Vjerujem da ću spreman biti za Svjetsko prvenstvo”, ispričao je Pantić

Džudo turnir završio se za naše borce. Juče su braća Gardašević (Nikola i Nebojša) stigli  među 16 najboljih, a Srđan Mrvaljević izgubio na startu prvenstva.

Sponzori i partneri

  • plantaze

Partneri MOK-a

Dokumenta

 

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh