MI „Taragona 2018”: Vaterpolisti izgubili od Srbije

Gol Filipa Filipovića 27 sekundi prije kraja odlučio j derbi u Taragoni – Crna Gora je izgubila od Srbije 6:5 na startu mediteranskog turnira.

Izabranici Vladimira Gojkovića u Taragonu su doputovali u 14 i 30, četiri sata kasnije igrali meč sa velikim favoritom za zlato, koji je došao u kompletnom sastavu, samo bez Andrije Prlainovića.

I pored toga „ajkule” su pružile sjajan otpor, u prvom poluvremenu primile samo jedan gol, bile u igri do kraja.

U posljednjih osam minuta, Srbija je ušla sa 4:3, očekivalo se da će slomiti otpor Crne Gore, ali su Marko Petković iz kontre i Bogdan Đurđić sa distance uveli meč u neizvjestan finiš – 5:5, minut i 40 do kraja.

„Ajkule” su imale napad možda i za pobjedu, ali ga nisu iskoristile, da bi Filipović efektnim lobom odlučio još jedan derbi.

 

Crna Gora – Srbija 5:6

Taragona – ,,Akvatik centar“. Gledalaca: 50. Sudije: Milos i Stavrodis (Grčka). Igrač više: Srbija 9-1, Crna Gora 7-2. Rezultat po četvrtinama, 1:1, 0:1, 3:1, 2:2.

SRBIJA: G. Pijetlović (5 odbrana), Manić 2, Rašović, Ranđelović, Ćuk, D. Pijetlović 1, Ubović, Aleksić, Jakšić, Filipović 1, Rašović 2, S. Mitrović (4 odbrane), B. Mitrović.

CRNA GORA: Kandić (10 dbbrana), Brguljan, Sarić, Petković 1, Đ. Radović 2, A. Radović, Drašković, Đurđić 1, Popadić 1, Klikovac, Čučković, Murišić, Šćepanović.

Sponzori i partneri

Partneri MOK-a

Dokumenta

 

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh