Katarina Bulatović u posjeti COK-u

Naša proslavljena olimpijka Katarina Bulatović i Emir Bešlija, generalni sekretar Rukometnog saveza Crne Gore, danas su u prostorijama Crnogorskog olimpijskog komiteta razgovarali sa predsjednikom COK-a Dušanom Simonovićem i njegovim saradnicima.

Simonović je u dobrodošlici naglasio da je COK kuća crnogorskih olimpijaca, a u opuštenom razgovoru našlo se mnogo tema za priču. Evocirale su se uspomene sa Olimpijskih igara u Londonu 2012.godine i odlično izdanje naših rukometašica, krunisano olimpijskom medaljom. Pomenuo se i Kaćin presudni pogodak u četvtfinalnom meču protiv reprezentacije Francuske.

Ženska rukometna reprezentacija je u fazi finalnih priprema pred Svjetsko prvenstvo u Srbiji, a Katarina je u odličnoj formi i s optimizmom čeka borbu za najveća svjetska odličja. Na opasku predsjednika Simonovića da je već obezbijedio komplet karata za finalne utakmice u Beogradu, Katarina je mirno odgovorila da će sigurno imati priliku da ih iskoristi.

Iako naše rukometašice nisu u istom klubu, reprezentacija predano trenira i stvari dolaze na svoje mjesto. Kaća je posebno pohvalila  talenat i napore mladih igračica, kojima rado daje savjete na osnovu sopstvenog bogatog iskustva.

Predsjednika Simonovića interesovali su dalji sportski i lični planovi naše olimpijke. U januaru će odlučiti da li će ostati u Đeru ili promijeniti klub, dok Olimpijske igre Rio 2016. vidi kao dalji cilj. Paralelno sa  uspješnim bavljenjem sportom, Katarina nalazi vremena za obrazovanje i studira na Univerzitetu Donja Gorica.

Neposredan povod susreta u COK-u bio je poklon galerije Most, umjetnička slika afirmisanog crnogorskog slikara Voja Vlahovića, koju je Kaća sa zahvalnošću primila.

Galerija Most nagradila je najbolje sportiste Crne Gore u 2012.godini, Bojanu Popović i Katarinu Bulatović, a Katarini je slika, iz objektivnih razloga, uručena sa zakašnjenjem, ali sa srdačnim čestitkama i najljepšim željama za nastavak blistave sportske karijere.

Sponzori i partneri

  • plantaze

Partneri MOK-a

Zimske olimpijske igre mladih

Dokumenta

     

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh